Szakrális fürdő

Egyedülálló, szent hely, ahogy a neve is sugallja, amely meditációra és elmélkedésre hívja Önt egy mozgalmas és viharos, kimerítő tevékenységekkel teli nap után.

Szakrális fürdő Fontana Borszék

Egyedülálló, szakrális hely, ahogy a neve is sugallja, amely meditációra és elmélkedésre ösztönöz egy fárasztó tevékenységekkel teli és viharos nap után. A szakrális fürdőben egy 120 cm mély és 36 Celsius fokos relaxciós medence található, 2 normál vizű 38 és 40 fokos hőmérsékletű medence 90 cm mélységgel, egy száraz szauna és egy finn szauna, két 9ö cm mélységű, 28, illetve 12-26 közötti Celsius fokos ásványvizes medence és egy relaxációs rész.

A Szakrális fürdő az a hely, ahol csendben és meditációban feltöltődhet a szükséges energiával; ide csak felnőtteket várnak, és a belépés a már megvásárolt belépőjegyen vagy a medencetérbe szóló jegyen felül további költséggel jár.

Fontana Borszék
Ó-Sáros Fürdő
Hamarosan igénybe vehető!

Az Ó-Sáros fürdőt pontosan a régi, XIX. század körüli építészet szerint építették újra. Meleg és hideg ásványvizes medencékkel, szaunával, sószobával, masszázzsal, kültéri medencével rendelkezik. A legalább 10 napos kezelés javasolt reumás, szív-érrendszeri, neuropszichiátriai, anyagcsere, endokrin, nőgyógyászati, szisztémás érelmeszesedés és pajzsmirigybetegségek kezelésében.
Borszék fő forrásai a következők: 3. számú Boldizsár forrás, 5. számú László forrás, 6. számú Lázár forrás, 10. számú Kossuth forrás, 11. számú Petőfi forrás, Pierre Curie forrás.
Az Ó-Sáros fürdőbe szervezett csoportok számára biztosított a belépés, és a jegyet a 200 méterre található Fontana Spa & Balneo fürdőben kell kifizetni.

Fontana Borszék
Fontana Borszék
Fontana Borszék
Fontana Borszék
Fitneszterem

A különböző eszközökkel, 2 fitneszbiciklivel, 2,5-15 kg közötti súlyzókkal, 1 olimpiai súlyemelő gép súlyokkal, állítható gumiszalaggal, jógamatracokkal, többfunkciós edzőpaddal, gumiszalagokkal, elliptikus kerékpárral, futópaddal, medicinlabdákkal, 0,5-7 kg-os aerobic súlyzókkal felszerelt fitneszterem tökéletes alternatívája az edzésnek, ha a regenerációról van szó.
A Fontana Spa & Balneo fürdőben adrenalinhoz juthat, és a beltéri vagy kültéri medencékben való pihenés után élvezheti a saját edzését.

Fontana Borszék

Balneo csomagok és kúrák

Ezek 5-6 napig (hétfőtől péntekig/szombatig) tartó elsődleges megelőző foglalkozások, orvosi konzultáció vagy küldőpapír NÉLKÜL.

 • „Szív-egyensúly” csomag

  Szív- és érrendszeri megelőzés

 • „Ízület-fit” csomag

  Csont-ízületi megelőzés

 • „Mentális frissesség” csomag

  Neuro-pszichomotoros megelőzés

 • „Shoot transit” csomag

  Emésztőrendszeri (gasztrointesztinális) - anyagcsere megelőzés

 • Anti-stressz kezelési program

  Különleges anti-stressz kezelési program (2 nap, 3 eljárás/nap)

 • Különleges well-being csomag

  Különleges well-being csomag (1 nap, 5 eljárás)

 • Vese – hólyagi megelőzés

  Vese – hólyagi & nemi szervi megelőzés

Fontana Borszék

Tekintse meg a részleteket a borszéki balneo csomagokról és kezelésekről

FONTOS! A SZEMÉLYES KÓRTÖRTÉNETRE VONATKOZÓ KÉRDŐKÖNYV KITÖLTÉSE- melyben kiemelésre kerül, hogy a beteg egészséges, társbetegségek nélkül, nagyobb kockázatok nélkül, és amely a foglaláskor online kitölthető!

Részletek
Fontana Borszék

Balneo Borsec

Fontana Balneo

A peloidoterápia (iszapkezelések), fitoterápia - növényi kivonatok, apiterápia (alpesi mézkezelések), hidroterápia vagy a mofetták felbecsülhetetlen előnyei egy kivételes balneo ajánlatban egyesülnek.

Fontana Borszék
Hidroterápia

A hidroterápia a következő formákban alkalmazható: víz alatti zuhany, 4 cellás galvánfürdő, hidromasszázs különböző sókkal, növényi, szén-dioxidos vagy édesvizes fürdő, jacuzzi.

Részletek
Fontana Borszék
Iszap & Parafin

Ezt a termikus terápiát nagyra értékelik, degeneratív osteo-ízületi betegségekben vagy krónikus reumás, poszttraumás, bőrgyógyászati ​​betegségekben alkalmazzák.

Részletek
Fontana Borszék
Mofetták

A felszabaduló gázak természetes felszabadulásai terápiás hatással járnak. Borszéken a felszabaduló gázaknak két fő összetevője van - szén-dioxid és kén-dioxid, változó százalékban.

Részletek
Fontana Borszék
Sószoba és aeroszolok

A légúti rendszer különböző betegségeinek rekuperatív terápiás/profilaktikus módszerei javítják az oxigén maximális aerob kapacitását.

Részletek

Válasszon egy eljárást és foglaljon helyet most!

Telefon: 0759 808 824 vagy E-mail: info@fontanaborsec.ro

Foglalások
Fontana Borszék